Log ind

Cars Chatten
Menu
Cars Xtra


Vildere end nogensinde - Allingåbro Motorfestival 2010

Vildere eMotor-festival Allingåbrond nogensinde:

Allingåbro Motorfestival i luften, til lands og muligvMotor-festival Allingåbrois til vands

Det forlyder, at den havarerede, russiske atom Ubåd Kursk er blevet hævet og har sat kursen mod Danmark og Allingåen på Djursland, hvor den vil dukke op lørdag den 22. maj 2010 for at præsentere sig under Allingåbro Motorfestival.

Hvis rygtet er sandt, kan Allingåbro Motorfestival, der finder sted for 7. gang, prale af, at foregå både til lands til vands og i luften. Det sidste er ikke bare luftkasteller. Allerede sidste år blev helikopterflyvning en stor succes for publikum, og i år kan publikum se frem til flyopvisning eller rettere en simuleret luftkamp mellem italienske jagerfly fra Aircombat Europe.

Motor-festival AllingåbroDet er to flygale danskere, der har investeret i de italienske jagere og er parate til at lave luftkamp over festival-pladsen og skyde efter hinanden (med løst krudt)

En heldig vinder blandt publikum kan selv prøve at være pilot på et af kampflyene. På festivalpladsen har Aircombat en bod, hvor publikum gratis kan udfylde en lodseddel og vinde et 3 timers Aircombat instruktør kursus med efterfølgende fly time. Vinderen udtrækkes kl. 16.00.

Til lands er der heller ikke sparet på hestekræfterne, dækrøgen, brølende motorer og kromskinnende køretøjer i en helt uimodståelig blanding, her vil ikke bare familiens drengerøve, men også mor og tøserne sætter kursen mod de motorgales Mekka i Allingåbro for at få en på opleveren:

 Motor-festival Allingåbro

DM i tractorpulling

Dragracing opvisning på Hovedgaden køres af hele den danske motorcykel-elite. De suppleres af fantasifuldt ombyggede scootere, som du garanteret ikke finder i denne udformning hos T. Hansen. På asfaltbanerne giver pocket bikes og Super Motard dig recepten på, hvordan den slags køretøjer skal behandles og mishandles.

På de anlæg på motorfestivalen, hvor jord er underlag, kan du opleve de vildeste og mest potente monstertraktorer med tusindvis af hestekræfter trække om kap i DM i Tractorpulling eller når de hollandske monster trucks trække den tons tunge slæde op af banen med kraftig rygende udstødninger, i mindre målestok kan ses lige fra Weel Horse, Husqvarna mfl. når der dystes i havetraktor træk. Se også cross motorcykler og trialmotorcykler forcere selv de vanskeligste og største forhindringer.

Motor-festival AllingåbroVil du selv bag rattet, ja så er der mulighed for at få fornemmelsen af at sidde i en racer ved at deltage i gokart race.

Er du til pedaldrevet køretøj, vil en flok unge vise dig, hvordan man kører over paller, træstammer og gamle biler på deres mountainbikes.

Det går ikke så stærkt, når der køres stock car. Til gengæld er der trængsel blandt publikum, der elsker denne specielle form for bilboksning, hvor kun den stærkeste (bil) overlever.

Allingåbro Motorfestival kan tage pusten fra de fleste, så derfor er der også mange fredeligere ting at opleve under festivalen. Det gælder blandt andet en stor udstilling af rigtige biler, altså da de blev lavet i USA før olie- og andre kriser. Her bliver der legender at se, f.eks. som Mustang Convertible, Plymouth Barracuda, Corvette og mange, mange flere.

Der er naturligvis også masser af udstillingsboder med alt det, de motor- og motorsportsinteresserede tænder på, mad, -thirts, caps og andre former for merchandise.

Ved madboderne vil du blive underholdt af et rockband, der fyrer den af på en lastbil trailer flere gange i løbet af dagen, desuden vil der være stort tivoli til børnene, så de kan underholdes her mens mor og far nyder al den anden underholdning.Motor-festival Allingåbro

Det hele kulminerer med udtrækning i lotteriet om en spritny Kawasaki z 750, hvor den heldige vinder kan køre hjem fra festivalen, hvis han eller hun da ikke foretrækker at få aftenens rock`n roll med i rockhallen i de gamle DLG-bygninger på Hovedgaden i Allingåbro.

Alt dette får du for 100,- kr og børn u/12 år er gratis.

Se alt om festivalen på www.motor-festival.dk

Yderligere info. Hitz 23729703 eller mail Hitz@streetfire.dk