Log ind

Cars Chatten
Menu
Cars Xtra


Scandinavian Drift Series

Skrevet af SD series

– Legenderne kommer

Så er det officielt, legenderne kommer. Scandinavian Drift Series, Powerdrift, Jocks Bilimport og Japan Auto fra Norge, gør det nu endelig muligt for danske drift entusiaster at se to af de største legender ved dette års show i Bella.

· Kei Office Nissan Silvia S15 "Kazama" - D1 Champ Car
· Top Secret Supra GT300 - banned in the UK

Til trods for en stor brand i sit firma, Japan Auto i Norge, har indehaveren Tom Ole Svendsen bekræftet, at firmaet kommer med de to legender til SD Series´ stand i Bella Center 31. okt. - 2. nov. ´08. Læs mere om legenderne på www.sdseries.eu

SD Series & Scandinavian Custom Show ´08
Scandinavian Drift Series er repræsenteret ved dette års Scandinavian Custom Show ´08 i Bella Center - 31. okt. til 2. nov. 2008.

Ved SD Series stand Booth H90-20 kan man se vinderbilen fra 1st Qualify i Middelfart ´08 - Rasmus Petersens BMW M3 sammen med Jacob Høghs gennemførte Nissan ENTECH samt Søren Steengades klassiske AE86.

Grid Girl og CULT™
Mød SD Series første rigtige Drift Grid Girl Zabrina, samt vores samarbejdspartner CULT™ og deres søde CULT™ piger.

Get educated
På standen vil det være muligt at høre mere om serien 2009, den nye officialuddannelse, der er udarbejdet af to tidligere elitesoldater fra forsvarets specialenheder, samt møde SD Series første Drift Grid Girl Zabrina og meget mere.

Scandinavian Custom Show ´08
Streetfire afholder dette Extreme Custom Motorshow og præsenterer to kæmpe custom shows i Bella Center på én og samme tid.

"Copenhagen Custom Bike Show" og "Nordic Tuner Awards", som er den nordiske finale i bilstyling med alle de flotteste finalebiler fra både Danmark, Sverige, Norge og Finland. Her kåres Nordens absolut flotteste biler i et kæmpe brag af en finale.

Der kommer masser af show og action på scenerne i alle haller med både motorcykler, biler, bands og stunts.

Verdens sjoveste motorsport
Fredag den 25. oktober ´08 skrev Kasper Erling Olsen en rigtig god artikel i Ekstra Bladet om drifting og Scandinavian Drift Series.

Drifting som motorsport
Det går helt i spænd med hvad man læser og hører rundt omkring i både ind- og udland. Nu skal det bare slås fast en gang for alle - Drifting er her for at blive og det er nu muligt at dyrke drifting professionelt i Danmark med sæsonstart primo ´09.

Med venlig hilsen,

SD Series

Indsendt af CarsOnline - Billede taget af: SD Series