Log ind

Cars Chatten
Menu
Cars Xtra


HUSK: Valentinsdag den 14. februar

Så boys and girls nu er det sku nu i skal vise hvem jeres hjerte høre til, eller hvem i måske gerne vil ha' jeres hjerte skal tilhøre…

Den 14. februar er det jo VALENTINS DAG.

ValentinSå til jer der har den indstilling at Valentins dag kun er noget der høre til i Amerika. Hallooo kom nu lige ind i kampen, vis dog at du er en skabning der ikke er bange for noget nyt, vis dog at danskere også kan være med på noderne. Og vis at du tør vise at du faktisk også har nogen kærlige følelser…

Jo jo selvfølgelig er det sikkert forretnings livet der har gjort sit, for at denne kærlige tradition nu er ved at indhente Danmark, for det giver jo helt klart en ekstra omsætning denne dag.

Men lad dem, og du skal da bare nyde at der nu er denne dag, hvor du ja, hvad kan man sige, kan tillade dig at blotte dit hjerte fuldstændig. Giv fantasien frit løb og kommer ud over sletten, spark dig selv i røven og kom i gang, det giver helt sikkert, (dog udValentinen garanti) en kanon oplevelse og et fedt kick, at gøre noget ud over det sædvanlige.

Det behøver jo heller ikke at koste noget sådan rent penge mæssigt, man kan jo godt finde de gratis glæde og overraskelse frem. Det kan være hjerter på spejlet, en lille seddel på en gul lap papir, eller hvad med at kreerer noget morgenmad uden din partner aner mistanke, så må man bare ikke håbe i begge får den tanke, så i mødes i køkkenet tidligt om morgen :o) eller måske for hvad kan det så ikke ende med. Det er just din fantasi der sætter grænsen, hvad der ville gøre dig glad, vil nok også gøre din partner glad.

Ja det her var måske ikke lige så fantasi fuldt, men nu har vi hverken nogen i kikkerten eller fanget nogen  ind, så vi har åbenbart ingen fantasi i den retning…:o)

 Valentin

Ta' chancen over for den du gerne vil se noget mere, eller simpelthen bare forkæle og vise din kæreste – kone – mand at du virkelig er glad for ham/hende.

Tænk lige på en vidunderlig dag i begge kan få, hvis i begge viser jeres kærlighed denne ene dag, altså såen virkelig viser jeres kærlighed, ikke bare den alm. dagligdags kærlighed, men for alvor viser hvem i vil ha' eller hvem i allerede tilhøre.  Uuhhaa….. Hvad kan det ikke ende med.

Ja ja det er en ordentlig gang kærlighed jammer det her. Men selv sådan en som dig har sku da følelser ik…. Lad den hårde eller lade attitude blive i skuffen denne dag og kom ind i kærlighedskampen, bare denne ene dag….:o)

Rigtig god fornøjelse og held og lykke til dig der vil prøve lykken