Log ind

Cars Chatten
Menu
Cars Xtra


Velkommen til Fast & Furious car show 2010

StreetfireDer vil være masser af spændende køretøjer og extrem stylede biler, når Streetfire for 4. år i træk, åbner dørene op for publikum, og i samarbejde med de bedste bilbyggere, udstillere, driftere og hotte babes, liner op til 2010 udgaven af Fast & Furious Car Show.

Det bliver igen et brag af en udstilling – alle er i fuld gang med forberedelserne. Om du er til skinnende, buldrende amerikanere, ekstreme ombygningeStreetfirer af standard biler, Ferrari, racerbiler, det nyeste biltilbehør eller driftbiler med rygende bagdæk betyder ikke så meget – Fast & Furious Car Show har det hele, bare det handler om motorer.  Streetfire

Der vil være masse af søde piger, der vil stå på spring for at komme med på dit billede, når du tager et billede af drømmebilen, medbring dit kamera og få taget et billede af dig og drømmepigen, med en fed bil i baggrunden.
Besøg fotograferne i hal A på deres stand, og få lavet en plakat med dig og drømmepigen, der vil være et minde for livet…

Danish Tuner Awards – Bilstyling konkurrencen over dem alle! DTA
Tilmeldt i Danish Tuner Awards 2010, vil du finde de flotteste og bedst byggede biler fra de danske garager. Bilerne præsenteres på den store scene weekenden igennem, hvor der bliver kåret biler i adskillige kategorier, og vinderen af titlen Best in Show 2010, vinder præmien over dem alle.
StreetfireUdover de Danske bilbyggere, vil der være biler fra både Norge, Sverige, Finland og Tyskland, som vil deltage på showet, og her vise hvad de formår i garagerne i vores nabolande.Streetfire

Fast & Furious Drift Challenge og Streetfire Motor Park
Fast & Furious Car Show er meget mere end bare en bil udstilling. Køreteknisk anlæg der ligger lige ved siden af hallerne, er i dagens anledning omdøbt til Streetfire Motor Park, og her huserer 'Drifterne' , der kører bil på en måde, der kan få blå blink på taget af enhver politibil. De kører stærkt, de laver hjulspind og de kører sidelæns. Det bedste af det hele er,-at du kan købe en tur som passager.  Denne spektakulære sport er det mest seværdige man kan forestille sig… der er action på hele tiden – der er gratis tribune pladser,  så du virkelig kan sidde og nyde det extreme race. 
Streetfire

Padborg Park kommer også og giver opvisning med deres Legend Cars, ligesom der vil være opvisning med en 3000 hk Corvette, mc stumts, helikopterrundflyvning, Tivoli til børnene og en go-cart bane, hvor du selv kan give den max gas.

Db Drag - Lydtrykskonkurrence
Hør de sindsyge deltagerbiler i DB Drag og Bass Race lydtryks- konkurrencerne, når de dyster om de mange pokaler, og prøver at blæse ruderne ud med lydtrykket fra bilens anlæg. I år deltager bilerne igen i den internationale EMMA konkurrence.

Hvis du vil vide mere om dette fantastiske multishow, som for 4 år i træk vil samle tusinder af bilfans, så er det ikke spor for tidligt at gå ind på www.streetfire.dk.

Kørt af fra: www.streetfire.dk