Log ind

Cars Chatten
Menu
Cars Xtra


Streetfire Drift Series 09 - Randers 15. aug.

Parkeringspladsen og tilkørselsvejene omkring Elro Arena i Randers, er for første gang, omdannet til den fedeste drifting bane, hvor rutinerede driftere, deltager i 2. afdeling af Streetfire Drift Series, en serie som kører over hele landet, sommeren igennem, og afsluttes med finalen i København sidst i oktober. 
StreetfireDrifting er stadig en forholdsvis ny og for mange, en ukendt disciplin indenfor bilsport i Danmark, men den køres efterhånden flere og flere steder i landet på illegale baner, på havne eller i industriområder, som er egnet til formålet. Drifting går i sin enkelthed ud på, at få bilen til at skride mest muligt ud under kørslen, med størst mulig fart, - ja - stik modsatte af, hvad man normalt vil have sin bil til. Banen skal være en blanding af sving og korte langsider, så der kan komme noget fart på og noget slinger i valsen.

Der vil dagen igennem blive lavet konkurrence, hvor drifterne konkurrerer indbyrdes i forskellige discipliner om fede præmier, samt om at samle flest mulige point til serien.
Kørerne vil ind imellem konkurrencerne kunne tilbyde publikum en tur i deres meget potente driftingbil mod betaling, under sloganet 'Ud at køre med de skøre', prisen for en tur er kr. 400.00 for 4 omgange, --- det kan anbefales at ofre en skilling på sig selv eller kæresten, og tage denne oplevelse med hjem fra Randers festuge 09. – det giver sug i mellemgulvet, og en trang til en tur mere.
Når i står på tilskuer pladserne, udser i jer den bil, den vildeste, frækkeste, den mest potente eller den der laver det fedeste show efter netop din mening, indløser en billet i billetskuret i pitten ved banen – og går til den pågældende bil næste gang den kommer i pit, stikker ham billetten, og fremad det går. (der udleveres styrthjelme i pitten). 

Drifting er nok i virkeligheden den motorsportsgren hvor det er hurtigst at komme i gang, det kræver en robust baghjulstrukket bil, en bil med masser af vilde heste og gerne et godt moment. De fleste af de deltagende biler er japanske, med et godt stykke over de 500 hk, og det af de vilde, og spørger du føreren om, hvor og hvordan man lærer at køre sådan,  ja så får du bare et skævt smil. (det lærer man kun på en måde) – men som i en god amerikansk action film, med en vild biljagt. 
Gå ikke glip af denne action prægede dag ved Elro Arena i Randers –

Kørt af fra Streetfire.dk